Tuusje

Samenwerkingen

Ton C Kroon

Ton is mijn grote steun en toeverlaat. Toen ik een aantal jaren geleden ging nadenken over het opzetten van mijn eigen fotografie heeft hij mij daarbij geholpen.
Eerst door mee te laten kijken. Daarna door me echt op te leiden. Hij leerde me fotograferen in een studio, omgaan met modellen, het bouwen van een website en nog heel veel extra wat er bij komt kijken als je een eigen bedrijf gaat opzetten. Nog steeds kan ik voor elk overleg bij hem terecht.

We zijn toen gaan samenwerken voor Fotoshoot voor lijfsbehoud (preoperatieve fotografie bij borstkanker). Helaas is hij door ziekte op dit moment niet in staat fotoshoots te doen. Daarom neem ik nu ook andere fotoshoots met regelmaat voor hem waar.

Ivonne Heffty Visagie

Ivonne is een van de vaste visagistes waarmee ik samenwerk.

Ivonne: Er zijn situaties waarin we best een verandering van bijvoorbeeld ons uiterlijk zouden willen…zoals jouw uitstraling versterken door de juiste make up. Van mij kun je altijd verwachten dat ik energiek en creatief ben in mijn aanpak door vol met empathie naar jouw verhaal en wensen te luisteren.

Made by Connie

Connie is een van de vaste visagistes waarmee ik samenwerk.

Connie: Het doel van visagie en make-up is het accentueren en mooier maken van je gezicht en uiterlijk. Het versterken van jouw uitstraling.
Ik help je graag met het vinden en ontdekken van de beste versie van jou zelf.
Uiteraard passend bij jouw persoonlijkheid, situatie en wensen.

Helma Kranenburg

Helma is een van de vaste visagistes waar ik mee samenwerk

Helma: Ik vind het fijn om tijdens de visagie de klanten te kunnen laten ontspannen en ze een speciaal gevoel te geven. Het is heel mooi om te zien dat het ‘model’ zich steeds fijner en zekerder gaat voelen, met als resultaat hele mooie foto’s.

Ik vind het fijn dat mijn omgang met de klanten kan bijdragen aan een mooi resultaat. Ik hoop dit mooie werk nog lang te kunnen doen!

Body and Soul by Sanne

Sanne Croese heeft een erotische webshop voor vrouwen en een aantal verschillende facebookgroepen voor vrouwen.
Hierin praat ze over seksualiteit, erotische producten, relaties, liefde en nog veel meer! Niks is raar of te gek. Jij mag hier gewoon jezelf zijn.

Ben je op zoek naar een mooi lingeriesetje voor de shoot? Hier kan je zeker wat vinden.
Heb je advies nodig? Sanne helpt je graag.