Tuusje

Rozemarijn

Ik ben Rozemarijn.

Getrouwd met Alexander, moeder van Mirthe (11).

Van jongs af aan ben ik graag bezig met fotografie. Toen in 2018, na een burn-out, de mogelijkheid kwam om samen te gaan werken binnen de fotografie heb ik deze kans met 2 handen aangepakt. Ik ben opgeleid door Ton C Kroon en we zijn gaan samenwerken voor Fotoshoot Voor Lijfsbehoud. Hierbij maken we pre-operatief foto's van dames met borstkanker. Het zijn mooie, intieme shoots met een lach en een traan.

Daarnaast heb ik mijn eigen fotografie bedrijf Tuusje. En huur ik een ruimte in Zeist waar mijn studio in gevestigd is.

Naast mijn fotografiebedrijf heb ik 21 jaar ervaring als operatie assistenten in verschillende ziekenhuizen en klinieken. Sinds 2022 sta ik alleen nog af en toe op de ok en ben ik junior opleider operatieassistenten geworden. Dankzij mijn werk op de operatiekamer ben ik gewend met mensen om te gaan in ongemakkelijke situaties en is geen lichaam mij meer vreemd.

Ik hou van de puurheid van mensen. Jou als model dusdanig op je gemak te laten zijn dat je als jezelf op de foto komt. Mooi en puur jezelf om trots op te zijn. Iedereen is uniek, ieder lichaam is uniek. En wanneer jij je unieke zelf bent, ben je mooi.
Veel mensen komen onzeker en zenuwachtig binnen. We nemen samen de tijd voor de shoot. We kijken naar wat jouw wensen zijn, drinken een kopje thee/koffie en bekijken voorbeelden. En na evt de visagie gaan we aan de slag. Ik help je om je op je gemak te voelen en adhv de vooraf bekeken foto's weten we wat voor foto's we gaan maken. Het is een echte samenwerking tussen ons die ontstaat tijdens de shoot. Samen zoeken we naar hoe jij er het mooiste opstaat.
Zodat je na afloop een prachtig resultaat hebt waar je trots op bent.

Gun jij jezelf dat ook?!

Rozemarijn 13 jaar (1994)

Rozemarijn 2019

Rozemarijn 2022