Tuusje

Expositie Wijnand en Rozemarijn

Beëindigd per direct!

ivm met de aangekondigde sluiting van oa het buurthuis  op woensdagavond 4 november is de expositie per direct beëindigd.

 

Expositie Wijnand en Rozemarijn

26 september t/m 31 oktober 2020

de Musketon (in de zitkuil)
Hondsrug 19
3524 BP Utrecht

We vinden het leuk als je komt kijken!

Ontmoet de fotografen

Op 31 oktober zijn wij aanwezig in de Musketon om je rond te leiden en vragen te beantwoorden.
Ivm de covid-19 maatregelen hebben we hiervoor tijdsloten gemaakt. Vooraf reserveren is noodzakelijk ivm de beperkte ruimte. Wil je komen neem dan contact op met een van ons via de telefoonnummers onderaan deze pagina.

 

Wijnand over zijn fotoserie:

Wat ik met mijn fotoserie niet wilde was, een volgend klederdrachtenboek maken. Mijn uitdaging zit in hoever ik een laag of zelfs lagen kleding weg kon laten, zodat de huid zichtbaar wordt. Het zichtbaar maken van de huid, zonder het karakter van de dracht te verliezen. Het zichtbaar maken van de huid, zonder dat onbedekt ineens naakt wordt.

Rozemarijn over haar fotoserie:

Veel foto’s van dans vind ik vrij statisch. Hoewel het prachtige poses zijn, mis ik vaak de dynamiek. Ik wilde iets anders, meer beweging. Hiervoor ben ik gaan zoeken naar een manier om deze vast te kunnen leggen op een foto.

LET OP:

Wil je komen kijken?

Door alle maatregelen rondom Covid-19 heb je om de Musketon binnen te komen een toegangscode nodig.

In principe is de expositie op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag  tussen 14:00 – 16:00 uur zonder toegangscode in de zitkuil te bekijken.
Wil je hier zeker van zijn, neem dan vooraf contact op met de Musketon: 030-7210501 (Meestal in de ochtend het beste bereikbaar)

 

Buiten deze tijden komen kijken kan ook, neem dan even contact op met een van ons om een afspraak te maken.Wijnand: 06-25505616Rozemarijn: 06-12115332